08 december 2006

Koncert Vlada Kreslina

Tradicionalni Kreslinov koncert v Cankarjevem domu. Karti sem kupil že en mesec pred koncertom ,ker vem da jih zadnje dni ni možno veš dobiti. Kljub temu da ima tri koncerte zapovrstjo . Letos je to bilo 5 , 6 in 7 December. Tudi na zadnjem koncertu je bila Gallusova dvorana nabito polna. Kot vsako leto ,je imel tudi letos povabljene posebne goste ,Zagrebški legendarni glasbenik Drago Mlinarec (Grupa 220) , Sharat Srivastava –violina (Indija) , Beltinška banda ,Mala Beltinška banda ,Mali bogovi. Sam koncert je bil fenomenalen trajal je pa cele tri ure z 15 minutno pavzo. Upam da dobim naslednje leto zopet karte za koncert.



Mala Beltinška banda




Vlado Kreslin






Indijski gost na violini Sharat Srivastava









Večerni gost Drago Mlinarec (Grupa 220)







Dekle moje




Mama in Ata




Včasih potrebuje malo pomoči.




Pravljica




Črna kitara

5 komentarji:

Matjaž Očko pravi ...

uh, ti njegovi vsakoletni koncerti so vedno fajn. Letos žal nisem šel, ker sem ostal brez spremstva nežnejšega spola. :) Svetloba pa vedno fajn, čeprav tudi vedno ista. ;)

Gregor Harih pravi ...

Kreslin mi je izmed naših izvajalcev kar dober. Ponavadi sem ga skoraj vsako leto slišal na gimnaziji, ko sem še bil di(v)jak, zdaj pa v živo vedno bolj poredko. Ima, da pride spet kaj v naše konce koncertirat. Fotke pa mi lepo pričarajo vzdušje njegovih pesmi.

Aljo pravi ...

Nazorne fotke. Ma pa dober stabilizator slike tvoj kodak...ali pa imaš robotsko roko :) (hec)
Jaz sem še di(v)jak, pa obožujem Kreslina.

pozdrav, Aljaž

Gregor Krašnja pravi ...

Sej moram rečt ,da bilo lahko slikati bila je slaba svetloba ,pa še fleša ne moreš uporabljat ker sem bil predaleč imel pa sem nastavitve F3,2
1/3s pri Iso 100.

Aljo pravi ...

Sem opazil na exif podatkih, da je bil čas okoli 1/4, pri tem času je problem že premikanje oseb.