19 marec 2007

Ponovno presenečenje ...

Da nas nič ne sme presenetiti glede vremena, mi je že kar nekaj časa jasno. Tole globalno segrevanje je res pustilo svoj davek, na vremenske razmere. Kmalu bomo imeli v Evropi pozimi Poletje in Poleti pa Zimo.

Danes dopoldne je še kar napovedovalo toplo vreme, saj je bilo zjutraj dobrih 9 stopinj Celzija, popoldan pa ko sem prišel domov okrogla 0 in sneg naletava, kot ga letos še ni. In ko pogledam skozi okno, imam občutek, da še nekaj časa ne bo nehal. Edino kar je dobro od vsega tega snega je to, da še nisem menjal kolesa na avtomobilu, kljub temu, da bi jih lahko.

Moram pa še Matejo vprašat, kam mi je spravila dolge gate in rokavice, ker smo že vse lepo pospravili v omaro (he,he).

Pa še nekaj, upam da mi jutri dopoldan pred odhodom v službo ne bo potrebno kidat snega in da bodo ceste vsaj delno splužene, ker drugače ga bom plužil kar za avtom, zaradi športnega podvozja ki je spuščen za 5cm.

Sedaj mi gre v tem času, sneg že pošteno na živce.



Kar dobro pada.





Pa še pogled čez travnik.




Pogled k sosedu, če ga ima kaj več kot mi. :)




Tudi v hribu ga je nekaj.



Sneg in drevo.

5 komentarji:

Peter pravi ...

Ja tudi Maribor je dodobra pobelilo....sneži že od jutra brez prestanka...to se nebo dobro končalo!

Lp
Peter

OLKI pravi ...

Katastrofa tole ja...

Johnny pravi ...

dolge gate so zakon hehe! Ko se jih enkrat navadiš....

Gregor Harih pravi ...

Mah, kriza je ja. V nedeljo smo na fotošutingu skakali v kratkih rokavih, naslednji dan pa lepo spet bunda, rokavice in kapa. Ki ti je logika??? :S Novo pravilo: Po pomladi pride zima. :))))

Gregor Krašnja pravi ...

Ja ,sem bil že malo navajen streho na avtu spuščat,ker je bilo tako toplo, zdaj pa spet lopato v avto :( , ker bo potrebno kje odkopavat.