06 april 2007

Selo pri Vodicah

Končno Petek. Komaj sem čakal da bo ura 16.00, da počasi odpeketam proti domu. Tako lepo vreme da je kar škoda ,da bi sedel na domačem fotelju..

Ko prispem domov, hitro nekaj pojem, ampak res na hitro in že letim z fotoaparatom po domači okolici. Kmalu se spomnim, da sem pozabil napolnit baterijo in samo upam da ne bo prazna že po 10 fotografijah. Tokrat sem odšel popolnoma sam ,Mateja in Žiga sta barvala prvi del velikonočnih jajc. Pa še Žiga če bi hotel oditi z menoj, nebi mogel, ker je rahlo bolan, ampak mu že kaže na bolje.


Preža na sosedovem travniku. V uzadju Šmarna gora. Sem malo počakal, če bom srečal kakšno srnico.




Poglej poglej, kam si se skrila.




Selo pri Vodicah, zadaj kjer je cerkvica je Šinkov turn.




Enostavno 6.




Odsev v vodi. Ko sem tole slikal me je presenetil Racman kakšen meter od mene. Verjetno je bil skrit v grmovju, pa ga nisem opazil. Ko je odletel sem bil tako presenečen, da sem pozabil še njega fotkat. Lahko rečem, da sem se ustrašil (samo ne okoli govort).




Če imaš kmetijo je potrebno tudi kmetovati.



Lep pristanek.




Ps Baterija je zdržala do konca sprehoda.

5 komentarji:

Mih@ pravi ...

Če se prav spomnim je za tabo, ko si delal sliko en potoček oz. izvir neke vode, ane? Al je tisto zraven ene druge postojanke. Vem da smo se mulci tja vozil s kolesi :D

Gregor Krašnja pravi ...

Miha res je tam na drugi strani potoček. Zraven je pa tudi Štefanov izvir, kjer je pitna voda. Veliko prebivalcev teh krajev hodi po vodo k izviru.
Bo potrebno še to zgodbo napisat :)

Mih@ pravi ...

To bo to, ja :D Smo tudi mi uno vodo v flašah domove peljali ene parkrat. Sam bolj za hec, kot za pit :D V zadnjo, ko sem bil tam, je bilo vse nekaj zagrajeno. So še tam štriki?

Gregor Krašnja pravi ...

Zadnjih 8 let se nespomnim da bi bilo kakorkoli zagrajeno ?

Mih@ pravi ...

hmm Očitno sem pol zamešal al pa nekaj.

P.S.: Šele zdaj sem opazil, da se tam pri kmetih še naša cerkvica vidi, hehe :D Pred 20 min sem bil tam na žegnu :P