30 december 2007

Jaslice

Kot že rečeno, smo si odšli včeraj ogledat jaslice v Frančiškansko cerkev. Že na vhodu sem vedel, da bo dren, na kar sem se zmotil. Dren je bil samo na vratih, potem se je pa kar hitro odvijalo. Prideš do jaslic, ki so res ogromne, narediš par posnetkov, pa te že nadlegujejo starejši občani, ki so kar jezni, če se ustaviš samo za trenutek. Naredil sem par posnetkov, kar brez fleša. Svetlobe je bilo samo za vzorec, ravno dovolj.




Na poti domov, smo se ustavili še v Tacnu. Kjer imajo jaslice kar zunaj na vrtu in si jih lahko ogleda vsak mimoidoči. Poleg ogleda poslušaš še božične pesmi, ki prihajajo iz jaslic. Prav zanimivo je videt. Tudi tu sem fotografiral brez fleša. Smo si pa res na hitro ogledali, ker mraz je kar dobro stisnil.




Ko pa smo prispeli domov in se je aparat malo klimatiziral, sem stopil še v klubsko sobo doma, kjer smo letos postavili tudi mi jaslice. Tu pa je svetloba zelo slaba, sem moral pa uporabit fleš.






Toliko za letos.

Z novimi objavami pa nadaljujem v letu 2008. Lepo da ste obiskovali moj blog, ga komentirali. Še naprej tako nadaljujte in potrudil se bom, da bo drugo leto še boljši in z več objavami.

Srečno v letu 2008.

1 komentarji:

Anonimni pravi ...

Želim ti veliko uspeha v letu 2008

lp Samo