13 marec 2008

Prva razstava

V torek ob 19h je naš fotoklub e-Fotografija prebil led. Dobesedno. Že nekaj časa se je pripravljala omenjena razstava na temo Portret. Kot rečeno, v torek je ogledala luč sveta. Kar veliko truda je bilo vloženega v samo razstavo. Od tiskanja fotografij, do rezanja fotografij na ustrezno velikost, vstavljanje fotografij v okvirje in na koncu še obesiti okvirje na steno. Popraviti svetlobo, tako da so žerki žarometov padali na omenjene portrete.

Na dan otvoritve, smo se člani kluba zbrali v razstavnem prostoru že kakšno uro pred uradno otvoritvijo, popravili še par detajlov, pripravili pijačo in prigrizke za naše goste.

Pred uradno otvoritvijo, so imeli še krajše govore Janko Rožič (kulturno društvo sestava),par besed je spregovoril tudi mojster fotografije Karel Oskar Dolenc, ki je tudi pohvalil razstavljene portrete, spregovoril je pa tudi pobudnik kluba e-Fotografija Matjaž Intihar, ki je gostom razkril, kako je prišlo do ustanovitve omenjenega kluba.

Pozabil pa sem še nekaj napisat. Kje se nahaja razstava? Razstava je v mestnem hostlu Celica, ki bo na ogled še vse do prvega tedna v mesecu Aprilu.


Dobrote, ki so čakale na goste.




Nataša je še preverila, če so vsi kozarci polni :D




Fotografski mački, so se zbrali v kotu.




Portret.




Maja in njeni portreti.




Davor razmišlja.

2 komentarji:

Anonimni pravi ...

Čestitke ob uspešni razstavi.

Rok in Luka Stroj pravi ...

Fotka "Maja in njeni portreti", na levi sliki je moja kolegica, ne mors vrjamet :)