15 julij 2007

Žiga praznuje ...

... svoj 4. rojstni dan. Vse skupaj se je dogajalo v družinskem krogu, se pravi stari starši, sestra od Mateje, Polona z otroki, Patrik, Luka in David, mojega brata Sama z Patricijo ni bilo, ker ga je ujel rahel prehlad, zato pa sta moja starša pripeljala njuno prvorojenko Kajo, Eva je pa doma ostala ker je še premajhna za take zabave.

Otroci so noreli do nezavesti, nekaterim pa to ni bilo po godu, zato so doživeli rahel živčni pretres in se je raje odmaknil v svoj svet tišine. Kot pravim prišlo je do iskrenja, po minuti, pa se je vse skupaj normaliziralo in rajanje se je nadaljevalo.

Kmalu je bil čas za torto, kjer je Žiga upihnil 4 svečke, na torti pa je bil njemu najbolj všečen motiv Shrek. Seveda je zopet naredila torto moja tašča ki je prava mojstrica v tem. Od torte ni ostalo nič, ker smo jo razdelili še med sosede, ki so se prišli posladkat, glavni njihov namen pa je bil seveda da čestitajo Žigu za 4 leta.

Žiga, starša ti želiva vse najboljše v 4. letu, da boš ubogal še toliko kot sedaj, lahko tudi malenkost več. Najbolj ti pa želiva veliko zdravja in srečnih trenutkov, pa da ne pozabim, da se naučiš vožnje z kolesom, z malo padci.



Slavljenec.




Shrek, ki smo ga kmalu pojedli.




Le kaj bi zdele ušpičila?




David pogled v objektiv.




Žiga in Kaja, hitro kaj ušpičita, samo da pogledaš malo vstran.




Pa še skupinska pred torto.




Kaj se zgodi, če mu vtaknem prst v usta? Kaj se zgodi mami?




Luka je pa fant, ki se nerad slika, da bi ga pa ujel nasmejanega na fotografiji, je pa prava redkost.

3 komentarji:

Gregor Harih pravi ...

Carska torta, jas bi tud mel tako. :D

Anonimni pravi ...

ne napiše se Shreck, ampak Shrek

Gregor Krašnja pravi ...

@kristjan, popravljeno, hvala za omenjeno napako
@gregor, ko boš v naših koncih se kar oglasi na torti, itak imamo vsak vikend en rojstni dan :)

lp