02 julij 2007

Mojih veličastnih 7, blogerska veriga

Mojih 7 veličastnih, ki mi jih nihče ne bo vzel. Nekakšna veriga, ki si jo blogerji podajajo, kdo je začel se ne ve, važno je da se nadaljuje. Bral sem jo že pri Hadu, Saši Gerčar in še pri nekaterih. Sem si mislil, da nas fotoblogerjev ta zadeva ne more zadeti, pa sem se rahlo zmotil. Ja kdo me je izzval, dober prijatelj in bloger Johnny, res da pravi Pretežno neškodljiv, ja sigurno ja, tokrat mi je pa dal vetra.

Napisal bom teh 7, verjetno jih je pa veliko več, ki bi jih lahko opisal tisti pa kdaj drugič.

Pa začnimo:

  1. Jutranji ritual pred odhodom v službo, kavica in časopis, obvezno. Včasih mi ne dostavijo časopisa, potem gre popolnoma vse narobe, ni užitka pri jutranji kavi in tudi dan se začne brez informacij.
  2. Nedelje, Nedelje so vedno rezervirane za družino, takrat hodimo na izlete in na obiske sorodnikov, najraje na kosilo.
  3. Ne zamudim nobene dirke Formula 1, takrat se za mene svet ustavi in ni važno kaj se dogaja okoli mene. Če sem nekje na dopustu, bom že našel tv, da si ogledam dirko, če pa ni nikjer tv se zgledujem po točki 2.
  4. Hobi, v prostem času rad fotografiram, zato tudi fotoblog. Začelo se je že v osnovni šoli, nato sem vse skupaj opustil, ponovno sem začel fotografirat po rojstvu Žiga. Eni moj hobi gledajo iz pozitivne strani, drugi iz negativne in za te tiste zadnje mi res dol visi, kaj si mislijo.
  5. Branje, vedno so me silili da sem prebral kakšno knjigo, to sem vedno sovražil, ni se mi dalo brati knjig niti za domače branje. V mladosti sem največkrat prebral knjigo, Moj prijatelj Piki Jakob, pa še to za kazen. Tudi danes ne berem knjig, berem pa bloge, ki so zame bolj zanimivi kot najboljša knjiga.
  6. Avto, avto mi ni nikoli deloval kot statusni simbol, kot pri nekaterih ``če moj sosed kupi makino 10cm daljšo kot jaz, moram takoj zamenjati``. Ne,ne, naučil sem se od nekoga, da je avto prevozno sredstvo, ki te pripelje od točke A do točke B. Nekateri mečejo za avto prave gore denarja, vozijo ga povprečno 5 let, ko pa kupujejo kuhinjo za stanovanje pa nekaj poceni in potem ima tisto 15 ali več let v stanovanju, če to ni bolno.
  7. Govor, če imam zanimivega sogovornika, se lahko pogovori vlečejo v nedogled, kljub temu da nekateri mislijo da mlatimo prazno slamo. V službi pravijo da so doma reveži, ker me stalno poslušajo, doma pa je ravno kontra in že počasi dobivam konkurenco. To je Žiga, ko se voziva v avtu, sploh nimam več prižganega radia, ker ni časa poslušat.

To naj bi bilo mojih 7. Sedaj moram izbrati še naslednike, da nadaljujejo z verigo.

Peter, M&M in Alla.

Pa veliko užitkov :)

1 komentarji:

Saša Gerčar pravi ...

7 jih moraš vtakniti v tole godljo, če nočeš, da se ti hladilnik pokvari ali avto zakuha sredi najlepšega nedeljskega izleta ;)