10 december 2007

Eros & Amor v Celju

Včeraj, v Nedeljo se je končal prvi erotični show v Sloveniji, Eros & Amor. Že veliko je bilo napisanega na to temo, zato ne bom preveč dolgovezil. Že pri vhodu ni bila pretirana gneča, karta 5€, se pravi, da organizatorji niso bili najbolj navdušeni, nad svojo organizacijo, zato tako nizka cena. Že na samem začetku je bilo videt premajhen oder, kjer so kasneje nastopala dekleta, ne vem če je bil oder večji kot 2x2m in višine dobre 40cm, kar je veliko premalo. Po hali si naredil hitro krog, nisi se zamudil dobre 2 minuti, ker ni bilo kaj videt. Povzpel sem se v zgornje nadstropje, ki ni bilo nič bolje kot spodaj, vse prazno, samo par obiskovalcev. Na vsake toliko si srečal koga, ki je prav zdolgočaseno taval po hali, kot kakšni duhovi. Končno slišim muziko v naslednji hali, vidim gručo ljudi, ne pa kaj se dogaja tam okoli. Zopet prenizek oder, nič se ne vidi. Vse kar se je dalo videt, so bili mobilniki, tam je Sony aha tam Ericsson, nekaj Nokij, eni so imeli tudi fotoaparate, ki so jih držali visoko nad glavami, ne vem, mogoče, da se jim ne bi zapacal objektiv hehe :) . Skratka, nikakor nisi mogel naredit ene dobre fotke, kaj šele videt, kaj se dogaja na odru. Tudi ko se je predstava končala, je gneča ostala ob odru, pa tudi če je bilo do naslednjega nastopa več kot pol ure. Res bedno.

Zanimivo je postalo šele, ko sem srečal Dinga in Gregorja Hvastijo( afera Ines Juranovič). Z Dingom sva malo pokomentirala samo organizacijo in prireditev, nato sem naredil še en krog po obeh halah, nato pa nazaj na Gorenjsko.

Organizator, za drugo leto se bo potrebno bolj potrudit, če ne bo to prvi in zadnji erotični show v Sloveniji, sam si bom šel pa raje drugo leto ogledat zadevo v Beljak ali Gradec.






0 komentarji: