27 januar 2008

Nedeljski dolgčas

Dolgčas, dolgčas in še enkrat dolgčas.

Nedelja dopoldan, čudno vreme, kar neki se oblaki vlečejo po nebu. Zopet ni sonca, ni megle, sama sivina.

Žiga je še vedno malo bolan, zato sem jo na hitro popihal po okoliških travnikih. Mogoče bom pa kaj ujel zanimivega v objektiv. Samo mogoče ?

Se sprehajam, vse mirno, kot bi bilo vse okoli mene mrtvo, tudi ptičev ni na spregled. Tu je občasno polno srak in vran. Nikogar. Kot da bi se preselile nekam drugam, ali pa tudi na njih vpliva to turobno vreme.

Že po dolgem sprehodu, pa opazim nekakšno nenavadno vdolbino v zemlji. Nekakšna sled. Pa še res je bila sled, samo nekam velika je. Ne zgleda, da bi bila pasja, tudi mačja ne. Moralo je bit nekaj večjega.

Kaj vse se sprehaja mimo naših hiš, ko mi sladko spimo.

4 komentarji:

Peter pravi ...

Zdaj si srečal sled, prihodnjič mogoče medveda :D, drugače pa kot praviš, sivina in spet sivina. Ni pravih motivov....a bo že počasi pomlad?

aco pravi ...

Tudi meni že gre to "dolgočasno" vreme na jetra. Čakam toplejše dneve, da si lahk na bicikl usedem in gremo fotkat... Sam se pa spomnim, da sem pa pred zimo, čakal lih na njo in upal na nove motive. Takrat so mi pa toplejši dnevi šli na...:D Jah tk je to, ko je tk ni ok pa ko ni tak ni ok.. ;D

LP

Anonimni pravi ...

Če bi se oglasu kej prmen, bi imel dovolj sonca za cel teden

lp

Samo

Anonimni pravi ...

Kljub temu, da mislim torej sem, vedno in vedno pogledam v nebo in zaskeli me v srcu, ko pomislim na koruzno polje.Preplet sivin in vdor modrin me ne zadrzi vec doma...pograbim fotoaparat in ze me ni...kje si pa kaj vandral ta dan?
France