29 februar 2008

Muci

Če je kdo pri nas len, je to moja mačka. Ne da se ji popolnoma nič. Premika se samo takrat, ko se njej zazdi. Včasih jo kličem, vendar nič ne sliši, ko pa se začne kosilo ali večerja je vedno prva pri mizi. Tudi Žiga se kar dobro razume z mačko. Na vsak način bi ji rad nagajal, takrat pa se mačka skrije za kavč, saj samo tam ima mir. Ima pa še eno čudno navado, lahko spi popolnoma cel dan in noč, vsake toliko se sprehodi do kota, kjer ima svoje brikete. Po petih letih je kar malo dobila v širino, samo je še vedno voljna do igre. Pred časom, je jedla tudi ribe in piščančje kosti, od kar jo je pa začela razvajat tašča z briketi, ji to ne pride več na misel. Ko pa jo prime lovski nagon, pa prinese tudi kakšno poljsko miško, pa tudi kakšen vrabec ali sinica ji ne pobegneta.

Portret



Kaj spet Žiga naklepa?



Hrbtno.

4 komentarji:

CrniSC pravi ...

Živ,

na iStocku se da zaslužit precej. S pravim pristopom, vztrajnostjo. Če je še kaj "dizajnerske žilice", je človek na konju. Pa NE govorim iz lastnih izkušenj hehehe.

CyMaN pravi ...

Stane, a si ti mal pomešal?

Heh Kreg, tale opis me spominja na mačka od moje punce. Popolnoma identično. V zadnjem letu se mu je masa povečala za več kot faktor 2.
Joj, mačke.

Gregor Krašnja pravi ...

Stane hvala za odgovor, pivo sledi, ko se srečava ;)

@cyman to je stane komentiral še od ene druge zadeve :D
Ja se pa mačke širijo jeseni kot da bi jedle kvas, spomladi pa hujšajo hehe.
Sveda, če jim uspe

CyMaN pravi ...

No pol pa pardon, se opravičujem :D