20 april 2008

Weekend

Vikend (weekend – konec tedna) se ni začel popolnoma nič obetavno. Res da se konca tedna vsakič posebej veselim. Tudi tokrat je bilo tako. Ker smo imeli že plane za proste dni, je na koncu vse skupaj padlo v vodo. Že v Četrtek je Žiga jamral, da se ne počuti dobro in tako se je izkazalo že v Petek dopoldan. Ostal je doma in ni odšel v vrtec, ker je imel težave z želodcem in tako smo bili zapečateni. Ostali smo doma, vsaj vreme je bilo takšno, da nas ni vleklo ven.

Danes v Nedeljo, pa se je Žigovo zdravstveno stanje izboljšalo, je že jedel kosilo, kar je dober znak. Ker se je pokazal tudi sonce, je hitro začel navijat, da bi šel malo ven. To željo sva mu z Matejo tudi izpolnila, vendar je kar kmalu omagal in sam prosil, da ne more več in naj se vrnemo domov.

No pa da ne bo popolnoma prazna objava, sem vendarle naredil nekaj posnetkov po hiši.Kroglici za sprostitev. Vrtiš ju po roki in iz njiju prihaja omirjena melodija. Na meni ne deluje :DGalileov termometer. Zadeva je zelo natančna in zanesljiva. Pa še kot dodatek v prostoru lepo poživi.


2 komentarji:

Darja pravi ...

Jaz pa ne smem imeti teh kroglic. Mojemu gredo tako na živce, da jih je prepovedal. :P

Kreg pravi ...

Men so pa te kroglice zelo všeč, samo jih moram jaz vrtet po rokah ne kdo drug :D