03 julij 2008

Ljubljana, skriti detajli

Johnny in jaz, sva se zmenila za popoldanski sprehod po Ljubljani. Uradna verzija, je bila na kavo, vendar sva imela z seboj oba fotoaparate, pa bi jih bilo res škoda nosit samo na sprehod. Tako, da sva se res najprej usedla v enega od lokalov ob Ljubljanici, opazovala mimoidoče in pogovarjala o aktualnih temah. Na kratko je že kazalo, da z najinim slikanjem stare Ljubljane ne bo nič, ker je kar naenkrat začelo rahlo deževati. Samo res ni bilo sile, ker je resnično padlo samo par kapel in temu nebi rekel dež.
Po popiti kavici, sva se odpravila na potep po Ljubljani. Sam nisem imel hotel slikat razglednice, temveč kaj bolj skritega. Tisto kar ne vidiš tako na ulici.To je razglednica. Pozdrav z Ljubljane :D
3 komentarji:

aco pravi ...

5a mi je huda! Najboljša med temi :) Tudi ostale so ql, ampak ta mi je res naj naj :)

LP

Gregor pravi ...

Ljubljana ima resveliko skritih detajlov. Mogoče za mene še več, ko nisem toliko redno v Lj. Sicer pa mi je zadnja zelo všeč.

Kreg pravi ...

@aco, mogoče zaradi dekleta? hehe :P

@gregor, pravzaprav sem ta dan prav z namenom slikal detajle in to prvič, pa mi je nekako postalo všeč, tako da nadaljevanje sledi. Zadnja je pročelje Name, tam kjer je bil včasih Global.