24 februar 2007

Gripa

Že par dni poslušam po televizija , da je čas Gripe in da je ogromno Slovencev prikovala v posteljo. Hvala , da pri nas doma še ne straši in upam , da jo bomo letos obšli , tako kot lansko sezono. Samo pravijo , ne hvali dneva pred nočjo.

Ker pa je doma nastalo manjše naelektreno stanje, sem se odločil , da grem pogledat kje se nahaja omenjena bolezen. Pot me je zanesla na Zbiljsko jezero. Ljudi ni bilo dosti ob samem jezeru , zato pa je bilo ogromno Labodov , ki so se nastavljali tik ob bregu jezera in fehtali ,če bo padlo kaj v kljun. Bolj ko sem opazoval , manj sem verjel ,da letos tudi straši ptičja gripa (H5N1) v Sloveniji. Labodi so bili lepo igrivi , tudi fotografirat so se pustili , ker pa je sonce že počasi padalo , so nekateri že zapirali svoje utrujene očke.

Za fotografirat je bila zelo slaba svetloba , preveč je bilo oblačno , se bom moral vrniti še kak drugi dan , ko bo vsaj malo sonca in ne bo motečih oblakov pred njim.


Sem se lepo postavil ?Tole pa ne bo trd pristanek.Je tako bolje ?Kdo ima ptičjo gripo ?Nisem kriv.Mene so pa pregledal.Glava počasi pada.0 komentarji: